با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
ارزیابی روابط بین مقاومت به Fusarium oxysporum f. sp. melonis و برخی صفات بیوشیمیایی و مورفولوژیکی در برخی توده‌های خربزه و طالبی (Cucumis melo) بومی ایران
ارزیابی روابط بین مقاومت به Fusarium oxysporum f. sp. melonis و برخی صفات بیوشیمیایی و مورفولوژیکی در برخی توده‌های خربزه و طالبی (Cucumis melo) بومی ایران

مهرداد حنیفه ئی؛ حمید دهقانی؛ رجب چوکان

دوره 84، شماره 1 ، شهریور 1395، ، صفحه 79-96

https://doi.org/10.22092/jaep.2016.106669

چکیده
  بررسی رابطه بین مقاومت و اجزای مقاومت، راندمان برنامه‌های اصلاحی را با تعیین معیار انتخاب مناسب، بهبود می‌بخشد. در این آزمایش تعداد 57 توده بومی و ارقام افتراقی خربزه و طالبی به منظور بررسی رابطه بین ...  بیشتر