با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
ارتباط بین برخی شاخص‌های رسیدگی میوه با عارضه قهوه‌ای شدن بافت میوه در رقم برابرن سیب
ارتباط بین برخی شاخص‌های رسیدگی میوه با عارضه قهوه‌ای شدن بافت میوه در رقم برابرن سیب

اعظم یوسفی؛ شهدید اخوان

دوره 79، شماره 1 ، شهریور 1390، ، صفحه 17-38

https://doi.org/10.22092/jaep.2011.107231

چکیده
  یکی از عارضه‌های مهم فیزیولوژیکی سیب رقم برابرن، قهوه‌ای شدن بافت میوه (Braeburn Browning Disorder = BBD) می‌باشد. این اختلال به صورت لکه‌های قهوه‌ای رنگ همراه با حفره‌هایی در پریکارپ میوه مشاهده می‌شود که این ...  بیشتر