با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی عامل بیماری شانکر باکتریایی گوجه‌فرنگی در استان‌‌های گلستان و آذربایجان غربی
بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی عامل بیماری شانکر باکتریایی گوجه‌فرنگی در استان‌‌های گلستان و آذربایجان غربی

فهیمه نظری؛ غلامرضا نیکنام؛ ابوالقاسم قاسمی؛ اسماعیل ترابی؛ سید محسن تقوی

دوره 76، شماره 1 ، شهریور 1387، ، صفحه 135-152

چکیده
  بیماری شانکر باکتریایی گوجه‌فرنگی در ایران، اولین بار در سال 1367 از منطقه ارومیه در استان آذربایجان غربی گزارش گردید. این بیماری موجب زخم (شانکر)، پژمردگی و خشکیدگی یک طرفه در بوته و ایجاد لکه روی برگ ...  بیشتر