با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از مدل‌های رگرسیون چند متغیره، شبکه عصبی مصنوعی و نروفازی در میوه سیب تیمار شده با عصاره گیاهی و عامل بیماری Penicillium expansum
بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از مدل‌های رگرسیون چند متغیره، شبکه عصبی مصنوعی و نروفازی در میوه سیب تیمار شده با عصاره گیاهی و عامل بیماری Penicillium expansum

جلال غلام نژاد؛ روح الله تقی زاده؛ فاطمه ناصری نسب

دوره 86، شماره 1 ، شهریور 1397، ، صفحه 1-12

https://doi.org/10.22092/jaep.2018.108960.1148

چکیده
  استفاده از عصاره‌های گیاهی به عنوان یک جایگزین مناسب به جای مصرف سموم در رابطه با بیماری‌های بعد از برداشت و به خصوص بیماری کپک آبی مطرح بوده است. اندازه‌گیری فعالیت آنزیم‌های درگیر در فعالیت‌های ...  بیشتر