دوره 91 (1402)
دوره 90 (1401)
دوره 89 (1400)
دوره 88 (1399)
دوره 87 (1398)
دوره 86 (1397)
دوره 85 (1396)
دوره 84 (1395)
دوره 83 (1394)
دوره 82 (1393)
دوره 81 (1392)
دوره 80 (1391)
دوره 79 (1390)
دوره 78 (1389)
دوره 77 (1388)
دوره 76 (1387)
دوره 75 (1386)
دوره 74 (1385)
دوره 73 (1384)
دوره 71 (1382)
دوره 70 (1381)
دوره 68 (1379)
کلیدواژهها = HPLC
تعداد مقالات: 4
بررسی ارتباط بین شدت بیماریزایی قارچ Gibberella fujikuroi و جیبرلیک اسید تولید شده توسط آن در برنج رقم سپیدرود
دوره 87، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 159-166
چکیده
بیماری پوسیدگی طوقه برنج(Sawada) Gibberella fujikuroi یکی از بیماریهای بذرزاد برنج میباشد که از علائم بارز آن ایجاد گیاهچههای بلند، باریک و رنگپریده از بذور آلوده و تولید هورمون جیبرلیک اسید توسط ... بیشتربررسی ژنتیکی جدایههای Fusarium graminearum مولد دی اکسی نیوالنول و نیوالنول گندم در ایران (مقالهی انگلیسی)
دوره 83، شماره 1 ، شهریور 1394، ، صفحه 1-11
چکیده
عامل اصلی بیماری فوزاریوز سنبله گندم در ایران Fusarium graminearum است که نه تنها باعث کاهش محصول میگردد، که با تولید د اکسی نیوالنول (DON) و نیوالنول (NIV) سبب بیماریهای ناشی از زهرابههای قارچی در انسان و حیوانات ... بیشتراندازهگیری باقیمانده سم کاربندازیم در خیار به روش اسپکتروفتومتری و مقایسه آن با HPLC
دوره 77، شماره 1 ، شهریور 1388، ، صفحه 59-78
چکیده
روشی جدید، ساده و دقیق در اندازهگیری میزان باقیمانده سموم ارائه شده است. تکنیک تفکیک منحنی چند متغیره با حداقل کردن مربعات به روش متناوبMultivariate Curve Resolution-Alternative Least Squares(MCR-ALS) یکی از روشهای متداول در ... بیشترتعیین مقدار داکسی نیوالنول در آرد گندم با استفاده از ستون ایمنوافینیتی و کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
دوره 73، شماره 1 ، شهریور 1384، ، صفحه 55-64