با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
تأثیر کیتوزان و اسیدسالیسیلیک‌ بر واﻛﻨﺶ ﮔﻴﺎه برنج علیه عامل پوسیدگی ریشه و طوقه Fusarium fujikuroi
تأثیر کیتوزان و اسیدسالیسیلیک‌ بر واﻛﻨﺶ ﮔﻴﺎه برنج علیه عامل پوسیدگی ریشه و طوقه Fusarium fujikuroi

احمد ابراهیمی تودرواری؛ فاختک طلیعی؛ امیر ذولفقاری

دوره 88، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 23-37

https://doi.org/10.22092/jaep.2020.127198.1296

چکیده
  پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر کیتوزان و اسیدسالیسیلیک‏ بر پاسخ گیاه برنج در برابر قارچ Fusarium fujikuroi، عامل بیماری پوسیدگی ریشه و طوقهانجام شد. به این منظور تأثیر غلظت‎های 200 و 400 پی‎پی‎ام کیتوزان و ...  بیشتر
القای مقاومت سیستمیک در گیاه گوجه‌فرنگی با استفاده از جدایه غیر بیماریزای فوزاریوم علیه بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی ناشی از قارچ Fusarium oxysporum f. sp. lycopersici در شرایط گلخانه (مقاله‌ی انگلیسی)
القای مقاومت سیستمیک در گیاه گوجه‌فرنگی با استفاده از جدایه غیر بیماریزای فوزاریوم علیه بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی ناشی از قارچ Fusarium oxysporum f. sp. lycopersici در شرایط گلخانه (مقاله‌ی انگلیسی)

جهانشیر امینی؛ جلیلوف فیفزی سیدوویچ

دوره 78، شماره 1 ، شهریور 1389، ، صفحه 15-32

چکیده
  بیماری پژمردگی فوزاریومی‌گوجه‌فرنگی به وسیله قارچ Fusarium oxysporum f.sp. lycopersici ایجاد شده و یکی از بیماری‌های مهم آوندی گوجه‌فرنگی است که خسارت قابل توجهی به محصول گوجه‌فرنگی در مزرعه و گلخانه وارد می‌نماید. ...  بیشتر