با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
دوره 91 (1402)
دوره 90 (1401)
دوره 89 (1400)
دوره 88 (1399)
دوره 87 (1398)
دوره 86 (1397)
دوره 85 (1396)
دوره 84 (1395)
دوره 83 (1394)
دوره 82 (1393)
دوره 81 (1392)
دوره 80 (1391)
دوره 79 (1390)
دوره 78 (1389)
دوره 77 (1388)
دوره 76 (1387)
دوره 75 (1386)
دوره 74 (1385)
دوره 73 (1384)
دوره 71 (1382)
دوره 70 (1381)
دوره 68 (1379)
دوره 66 (1377)
دوره 65 (1376)
دوره 64 (1375)
ارزیابی فنوتیپی، بیماری‌زایی و مولکولی جدایه‌های استرپتومایسس بیمارگر سیب‌زمینی در خراسان رضوی
ارزیابی فنوتیپی، بیماری‌زایی و مولکولی جدایه‌های استرپتومایسس بیمارگر سیب‌زمینی در خراسان رضوی

فریده بی سیار؛ ساره بقائی راوری؛ عصمت مهدیخانی مقدم

دوره 88، شماره 2 ، اسفند 1399، ، صفحه 227-239

https://doi.org/10.22092/jaep.2020.127992.1306

چکیده
  اسکب معمولی یکی از بیماری‌های مهم باکتریایی سیب‍زمینی است که تولید بهینه این محصول اقتصادی را به‍طور‍فراگیر محدود می‍سازد. متعاقب نمونه برداری سال‍های 1396 و 1397، پرگنه‍های پودری با شکل‍شناسی ...  بیشتر
جداسازی و شناسایی باکتری عامل شانکر مرکبات در استان کهگیلویه و بویراحمد (مقاله کوتاه علمی)
جداسازی و شناسایی باکتری عامل شانکر مرکبات در استان کهگیلویه و بویراحمد (مقاله کوتاه علمی)

ساره حیدرپناه؛ رسول رضائی؛ سید محسن تقوی؛ فریبا قادری

دوره 88، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 141-146

https://doi.org/10.22092/jaep.2020.128576.1318

چکیده
  شانکر باکتریایی مرکبات یک بیماری مهم اقتصادی در بسیاری از کشورهای نواحی گرمسیری و نیمه ‌گرمسیری به شمار می‌آید که توسط باکتری Xanthomonas citri subsp . citri ایجاد می‌شود.. چندین پاتوتیپ از بیمارگر توصیف شده است ...  بیشتر