با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
دوره 91 (1402)
دوره 90 (1401)
دوره 89 (1400)
دوره 88 (1399)
دوره 87 (1398)
دوره 86 (1397)
دوره 85 (1396)
دوره 84 (1395)
دوره 83 (1394)
دوره 82 (1393)
دوره 81 (1392)
دوره 80 (1391)
دوره 79 (1390)
دوره 78 (1389)
دوره 77 (1388)
دوره 76 (1387)
دوره 75 (1386)
دوره 74 (1385)
دوره 73 (1384)
دوره 71 (1382)
دوره 70 (1381)
دوره 68 (1379)
دوره 66 (1377)
دوره 65 (1376)
دوره 64 (1375)
جداسازی و شناسایی باکتری عامل شانکر مرکبات در استان کهگیلویه و بویراحمد (مقاله کوتاه علمی)
جداسازی و شناسایی باکتری عامل شانکر مرکبات در استان کهگیلویه و بویراحمد (مقاله کوتاه علمی)

ساره حیدرپناه؛ رسول رضائی؛ سید محسن تقوی؛ فریبا قادری

دوره 88، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 141-146

https://doi.org/10.22092/jaep.2020.128576.1318

چکیده
  شانکر باکتریایی مرکبات یک بیماری مهم اقتصادی در بسیاری از کشورهای نواحی گرمسیری و نیمه ‌گرمسیری به شمار می‌آید که توسط باکتری Xanthomonas citri subsp . citri ایجاد می‌شود.. چندین پاتوتیپ از بیمارگر توصیف شده است ...  بیشتر